Keresés a bubb.hu oldalakon:
HR linkek

HR linkek

Hay Group ÁtriumA Hay Group 60 évre visszanyúló kutatási munkálataira és tapasztalataira támaszkodva egyszerű és megfizethető önkiszolgáló lehetőségeket kínál Önnek, amelyek segítségével évről évre könnyedén elérheti, jutalmazhatja, megtar
Hay Group, haygroup, Hay Group Átrium, Hay Group termékek, Hay Group elérhetőség, www.haygroup.
HR Club - HR-es tréningek és rendezvényekHRclub.hu - tréningek, képzések HR-szakembereknek, humáner?forrás konferenciák, HR-kiállítások összegy?jtve egy helyen.
HR Club, HR-es rendezvény, humán, er?forrás, konferencia, konferenciák, tréning, tréningek, H
Munkaidőkeret Kalauz2013-ban jelent meg Máriás Attila MUNKAIDŐKERET KALAUZ című szakkönyve a BDO Magyarország Vagyonkezelő Kft. kiadásában. A könyv egy segédlet a munkaidőkerettel kapcsolatos szabályok gyakorlati alkalmazásához. Jelenleg az egyetlen olyan szakkönyv Magyarországon, amely teljes mértékben gyakorlati oldalról közelíti meg a munkaidőkeret alkalmazását.
munka, munkaidő, munkaidőkeret, foglalkoztatás, könyv, szakkönyv
Toborzás szoftverA nexum online toborzás-kiválasztás szoftver használatával jelentős, akár 50%-os költségcsökkentés érhető el az elektronikus toborzás-kiválasztás területén.
HR toborzás, HR toborzás kiválasztás, HR toborzás szoftver
Tréningek keresése online
Ügyvezető.huÜgyvezető - gazdasági, humánpolitikai, munkajogi és üzleti hírek, információk naprakészen. Az oldalon az alábbi témákban talál bővebb információkat: cégvezetés, adó és pénzügyek, humánpolitika, munkajog, irodavezetés, marketi
cég,cégvezetés,gazdaság,HR,hírek,humánpolitika,irodavezetés
A HR linkgyűjtő szerkesztője: ismeretlen

HR

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat